OrthoExpert

Korišćenjem bilo kog dela web sajta orthoexpert.rs automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Pravila korišćenja su podložna promenama, te se smatra da su kontinuiranim korišćenjem web sajta orthoexpert.rs, ili bilo kojeg njegovog dela, posetioci u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja i da su ih razumeli u celosti.

Nijedan deo web sajta orthoexpert.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe niti za njihovo promovisanje.

 

Web sajt orthoexpert.rs

OrthoExpert posetiocima obezbeđuje korišćenje sadržaja na svom web sajtu orthoexpert.rs. Svi posetioci imaju pravo da besplatno pristupaju svim sadržajima portala i koriste ih u skladu sa definisanim pravilima korišćenja.

Web sajt orthoexpert.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, autorizovanih sadržaja partnera i klijenata, besplatnih sadržaja i linkova ka spoljnim stranicama.

Sve navedene sadržaje web sajta orthoexpert.rs posetioci koriste na vlastitu odgovornost. OrthoExpert se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sadržaja.

Pristup web sajtu orthoexpert.rs i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Autorska prava

OrthoExpert polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstove o povredama, oboljenjima i procedurama, blog zapise i novosti). Vlastiti sadržaji su originalni autorski tekstovi i kao takvi zaštićeni odredbama Zakona o autorskim i srodnim pravima. Korišćenje ovih tekstova bez punog navođenja imena i prezimena autora (dr Srđan Živanović), kao i navođenja pune putanje sa lokacijom teksta na sajtu orthoexpert.rs strogo je zabranjeno i može rezultirati sudskom akcijom, ukoliko OrthoExpert smatra da za to postoji valjani osnov.

Ukoliko smatrate da je OrthoExpert povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti predmeta žalbe.

 

Linkovi ka spoljnim stranicama

Web sajt orthoexpert.rs može sadržati linkove ka web stranama izvan sopstvenog domena. Ove linkove OrthoExpert objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sopstvenog domena.

 

Youtube i Vimeo servisi

Web sajt orthoexpert.rs može sadržati video zapise koji su locirani na serverima Youtube i Vimeo. Video zapisi koji su označeni kao "Related" ("Povezani"), postavljeni su prema algoritmu softvera koji ovi servisi koriste, a na koji OrthoExpert nema, niti može imati uticaja. Samim tim OrthoExpert nije odgovoran, niti može biti odgovoran, za sadržaje ovih video zapisa.

 

Izmene pravila korišćenja i politike privatnosti

OrthoExpert zadržava pravo da izmeni pravila korišćenja ili politiku privatnosti. OrthoExpert se obavezuje da o važnim promenama pravila korišćenja, politike privatnosti ili sadržaja web sajta orthoexpert.rs svoje posetioce obavesti putem e-mail poruke, ukoliko su registrovani i prijavljeni na mailing listu, ili jasno istaknutim obaveštenjem na web sajtu orthoexpert.rs.

Smatra se da ste samim korišćenjem bilo kog sadržaja na web sajtu orthoexpert.rs upoznati sa najnovijom revizijom pravilima korišćenja.